Dagens påhitt

Eftersom jag är ledig så passar jag på, att just vara ledig! Fast lite har jag ju gjort. Tvättat, dammsugit, eldat, tränat hund!, lämnat tillbaka filmerna till Lotta =0, så nu ska jag fundera ut vad jag ska laga för mat! Lunchen blev flingor och mjölk, så nått lite matigare ska den nog bli till kvällen. Sen tänkte jag att jag skulle hålla mig vaken i kväll och titta på film,  men det återstår att se.

Apropå träna hund, har ju varit väääldigt lat i säkert en månad. Men nu måste jag börja träna igen. En ostimulerad terv är verkligen ett monster, på alla sätt och vis! Och jag har ju en hel del att träna på... till att börja med måste jag börja om från början med linförigheten, hon har fått för sig att ploga en hel del. Men fördelen är ju att det går lika bra att träna inomhus som utomhus, sen beror det ju på hur petig jag klarar av att vara, så vi får se hur lång tid det tar. Hade tänkt tävla i februari, om hon inte löper då...

Ja, det va dagens påhitt det, räcker för mig iaf ;)


Jul...

Annars brukar jag skylla på att det inte finns nån snö, i år kan jag inte det heller. Vet inte, men jag har ingen julkänsla öht! Har inbillat mig ibland att jag tycker om julen, men jag gör nog inte det ändå! Åtminstånne inte om man jobbar. Finns inget positivt med att jobba julen alls. Det va en jul jag såg fram emot, 2006, men det blev ju inte heller som jag tänkt mig! Jag ver ledig, men ändå lyckdes den inte...

Ska iaf göra nått annorlunda denna julafton, vi ska på Herrgårn och äta! Det ska bli spännande iaf! Sen är det bara att styra kosan mot jobbet och jobba, inte lika spännande. Men alla tröstar mig med att det är sista julen jag jobbar på länge. Det kanske det är, men så tänkte jag året 2005 också, att nästa år, då kommer jag att få fira en riktig jul... och ja, hur blev den....?


Gruvsamt

Fattar inte hur man kan få ont precis överallt, eller det va ju överdrivet, men ont i ryggen då! Värker av att jag sitter, ligger, står och går! På kvällarna, ja allt är på kvällarna! Jag som alltid har varit kvällsmänniska, nu är jag trött, sur och mår piss! Men det går kanske över nått tag, eller inte!

Sitter och gruvar mig för att kliva upp imorgonbitti, eller snart, ska kliva upp kl 03.00, för att åka på hundutställning, galet. Har inte packat än... som vanligt. Ute i sista sekund. Hoppas det blir en rolig dag! Det blir det nog, när man är omgiven av hundgalningar så kan det ju bara bli bra!


Dåliga vanor

Just det, dåliga vanor! Har lagt till med sånna, eller snarare bytt ut de bra mot... dåliga... Förr var det PW, nu är det PN... kan inte hjälpa det, bara somnar i soffan. Förr åt jag havregrynsgröt till frukost, nu blir det mannagrynsgröt.... med mycket socker! Håller mig till gröt iaf, hahaha! Förr åt jag nyttigare mellanmål, nu äter jag det jag får tag i... Ja, mitt nya liv började ju bra, åt bra mat och motionerade, försöker väll nu också, men det blir ju inte alls samma. Jaja, får väll ta tag i det där sen nån gång, när man får tid!


Egoboost!

Julen närmar sig igen, som vanligt har jag ingen lust med någon jul, eftersom jag jobbar, som vanligt :@! Inget att göra något åt... Har varit på julbord med jobbet, riktigt bra faktiskt, kommunens julbord brukar inte vara någon höjdare men i år va det välldans bra =) Ska på julbord med T´s jobb i helgen, hoppas det blir lika bra! Sen hoppas jag på ett kanonjulbord på julafton!

Tervprinsessan har fått tillbaka lite päls iaf, ska bli kul att åka på Stora S-holm! Även om det inte kommer att gå så bra där, känns det iaf roligt att åka dit!

Var iväg på en riktig egoboost igår, de va riktigt kul! Kommer säkert aldrig få uppleva nått liknande igen, så det va kul att få vara med om det ;)


RSS 2.0