Vill så mycket!

Fast egentligen vill jag ingenting... Egentligen tycker jag att jag har allt, fast ändå har jag ingenting...

Ja, jag har nog allt jag behöver, och om jag vill och orkar kan jag ju göra vad som helst! Bra konstaterande en söndag förmiddag, så det är bara att köra på =P


Funderingar...

Har haft en låååång frukost, det är det bästa när man för en gångs skull vaknar i skaplig tid och kan äta i lugn och ro, utan att förstöra hela dagen... Jag tar nästan alltid låååånga frukostar! Finns ju inget sämre än att hasta i sig frukosten! Undrar varför jag aldrig kliver upp ur sängen annars och har långfrukostar?

Så nu sitter jag här, har avslutat frukosten, och har hela dagen framför mig! Undrar vad jag ska göra? Skulle vilja kolla in lite tapeter... men det känns egentligen så avlägset att det inte nån idé. Jag blir bara otålig då! Så det blir nog det vanliga, städa... och träna lite tervprinsessa ;)

Har nog fått mig en ny hobby också, bråka med föräkringskassan... har inte ens kommit in i rullarna förrän de börjar... Känns som en bra start! Ja, det är bara att hoppas att det va en engångsföreteelse och det flyter på smidigt sen! Hehe.

Så ska jag betala räkningar å då. Vet inte varför jag alltid drar mig för att göra det, det är sååå tråkigt. Fast känslan när man är klar är ju fantastisk, konstigheter man har för sig! Funderar också varför skåpet är blått...?


Semester...

Har bestämmt mig för att unna mig lite semester lite längre fram! Dels för att vi eventuellt kanske, om vi har tur, får tillgång till huset då och dels för att jag inte mår så bra när jag jobbar... och till doktorn kan man ju bara glömma att få komma till! Så jag ska ha semester mellan den 5 mars och 25 mars, blir nog bra, plus att jag spar några dagar till sen! Har ju aldrig lyckats spara någon semester hittills, oftast ligger jag nästan på minus :S Men nu kanske jag lyckas!!!

I helgen blir det att jobba iaf, både för mig och T! Jag jobbar ikväll, och sen två dagar och han jobbar natt! Så vi ses väll frammåt måndag em igen, haha! Men det är ju bra  för hundarna iaf, att vi går om varandra! De brukar vara ganska snälla faktiskt, även det blir en sovhelg för dem! Men de vilar ju sig i form då =P Som sagt, det är ju skönt med lite semester!


Hur ska det bli???

Har anmält till en lydnadstävling i februari, hade räknat med att den lilla tervprinsessan skulle ha löpt vid det här laget... men ack så jag bedrog mig! Så då kan hon ju hålla sig ett tag till... men det blir väll som vanligt, hon börjar löpa, precis när hon inte ska =P

Hade tänkt mig att jag skulle kunna tävla alla 3 inomhustävlingaran nu i februari och mars. En utställning är inplanerad till slutet av februari, sen dröjer det nog till mitten av april till nästa utställning. Tror det är nån spårtävling i maj... men vi får se om det går att spåra något i vår och om matten håller sig i form, annars får vi komma igen till hösten med den biten! Fast det är ju verkligen den delen som vi vill ha gjord! Men det går ju inte att spåra på vintern så!

Ja, spännande är det, att vänta och se hur allt löser sig, eller hur det blir!


Töväder

Helgen har/kommer spenderas på jobbet och i sängen... är bara trött nuförtiden igen :( Inge roligt alls när man inte gör något vettigt. Lördagen bestod av jobb på förmiddagen och sen hände inte så mycket mer, en kort promenad med dogsen, och lite handling inför matlagningen! Sen roade jag mig med att blanda drinkar, men den viktigaste ingridiensen saknades... alkohol ;) Men drinkblandanadet tog på krafterna, så redan kl 20.00 somnade jag i soffan. Det är helt omöjligt att hålla sig vaken! Bytte sedan soffan mot sängen vid 22... vaknade i morse kl 9... Så idag har jag varit på sparktur när jag ändå va skapligt pigg, men det får jag nog igen till kvällen, kändes i ryggen redan under sparkturen. Men är riktigt varmt idag, vet inte om jag ska tycka om tövädret eller inte. Inte tror jag! Hur som, blir det nu blir det mat, duschen och jobbet!


1/1-11

Många ettor blev det! Året avslutades och började med sängen, sovandes! Tänker att jag ska och vill göra, men orkar bara inte. Men det blir nog bättre.

Nä, ska nog ta och koka lite gröt, det är väll en bra start på dagen, och det nya året =D


RSS 2.0