Tiden går

Sover som en kratta på nätterna. Känner mig ganska pigg ändå, så det känns ju bra. Alla tycker att jag ska vila, men jag är så rastlös i hela kroppen så jag vet inte vart jag ska ta vägen då! Vaknade nu i morse av att jag va hungrig... Lika bra att kliva upp och sätta i gång då ;) Jag tror vi bara har golvet på kontoret och listen uppe i sovrummet kvar att måla =) Sen ska jag städa! Och tack syster yster som knäskurade golven uppe igår <3. Nu är de rena, hade de aldrig blivit om jag gjort det ;) hahaha.

Ja lika bra att göra sig redo för en, förhoppningsvis, sista målningsomgång, tiden går!


Det är mycket nu

Har äntligen tagit tag i mitt telefonproblem. Eller problem vet jag väll inte. Den bärbara telefonen har inte fungerat, det ringer sällan på vår hemtelefon så det har knappt märkts. Hur som var det inte svårare än så än att stänga av den och sätta igång den igen... =S Det är hur som helst jobbigt att höra att det ringer men ändå inte kunna svara, haha!

Målningen, går... frammåt, ibland. Det blir inte så vackert, men som skrivet, lite frächare! Åratal med rök sätter sina spår, och nu senaste året, alla möss som hittat sin fristad... blä! Hallen är nästan klar, bara dörrarna kvar! Köket är nästan klart, ska ge skåpsluckorna en omgång på vissa ställen bara, och så är det golvlisten! Vardagsrummet har vi tapeterna och golvet kvar, och spismuren ja! Kontoret har vi inte ens börjat... Toan får vara som den är!

Då va det ju bara övervåningen kvar! Har iaf börjat med det tillfälliga sovrummet, men det krävs ju lite mer färg och tapeter där med. Och hallen, hej och hå! Sen ska ju resten falla på plats också i denna eviga, ja, jag vet inte vad!

Så jag skulle ju behöva åka och köpa sandpapper, och fortsätta med skåpsluckorna, meeeen det är ju sååå tråååkigt!

Fast det är ju lite roligt samtidigt. Men slitsamt. Fast allt är slitsamt nu. Vart enda steg nästan.

Men jag skulle behöva göra nått åt det här hemmet också! Det gror snart igen, det är dumt! Solen skiner iaf, så nu kanske humöret vänder ;)


Försöka duger!

Har egentligen ingen ork eller lust att måla! Men vem ska annars göra det? Det finns ju inte direkt all tid i världen! Så försöka duger, i alla fall för mig!


16 dagar...

Ojoj vad jag ska hinna med mycket! Målar som en idiot om dagarna känns det som! Det blir lite frächare, men kladdigt! 2 rum börjar ta form, 2, av... några till. Plus att skrubbarna måste få sig en omgång också, alltså de skrubbar på nedervåningen, inte kallskrubbarna. Nu när jag tänker efter, hmm, det är nog bara 1 rum som börjar bli klart... det mest akuta, hallen... hahahah! Har tydligen en konstig prioriteringsorndning ang rum. Jaja, hallen är snart klar, lite golvilst och dörrar kvar att måla! Köket är också på G, golvlist, skåp och dörrar där å! Sen är det ju bara resten kvar =) Badrumet ska vi inte göra nått åt, mer än att städa. Det blivande sovrummet är en mardröm... en ortoligt vacker pärlspont, både i tak och på väggen, men hur roligt är det att måla...

Jaja, ska strax åka tillbaka för att måla vidare. Hoppas att nått blir klart idag! Men det återstår att se, man vet aldrig vad som händer efter vägen... 16 dagar, kan lätt bli fler, eller färre :S


Bättre förr?

Ibland undrar jag varför man börjar med en del projekt! Har ju börjat måla i huset... Nu funderar jag om det kanske vore bättre att låtit det vara... hua hur det ser ut nu! Men jag vill ju få bort lite lort, nikotin, och gulnande färg... det är så dystert!

Vill ju ha det fint och frächt när jag ska flytta in! Så fint blir det kanske inte, med tanke på att vi bara kladdar på färg. Så ja, det kanske va bättre förr! Men, det kanske blir bra till slut, kan man ju hoppas =)


23

dagar till bf, står det på Tonys instalerade nedräknare... hmm, det är en hel del jag borde hunnit innan dess. Fast det är ju svårt det där, det kan ju lika gärna vara imorgon som om 40 dagar! Men jag skulle iaf behövt massor av saker klar! Får lite smått panik, men det löser sig nog... så småning om =S


Sjöutsikt!

Det är sant, jag har numera sjöutsikt! Och det utan att flyttat. Kommer inte att ha sjöutsikt när jag flyttat... men nu har jag det! Ganska coolt tycker jag =) Nu är det väll så att man måste veta att det är en sjö där, för att se den... eller sjö, vet inte vilken kategori Kyrkbyhavet tillhör! Men jag talade stolt om det för mäklaren idag iaf! Men han nappade inte direkt... Japp, mäklaren va på besök idag, det va kul, nästan iaf! Jag hann inte städa klart och inte hann jag med en dusch heller, men det va ju skit samma. Eftersom jag städade heela förmiddan bestämde vi oss för att inte ta några bilder... Det va bra, för det hade inte blivit de bilder jag skulle vilja ha haft isf! Nu kommer han tillbaka om det skulle behövas läggas ut på maknaden, vilket vi hoppas på att slippa! Det är till att hålla tummarna! Får se om vi ska flytta till lägenhet sen då... Men då ska det fan vara sjöutsikt!

            


RSS 2.0