jomensåatt

Har inte ätit godis på 2 dagar! Inga kakor eller bakelser av nått slag heller! Låter enkelt, men hua vad sugen jag är nu! Och de visar inget annat än choklad på reklamen, gaaaah!

Anna och jag har promenerat runt travbanan i värmen. Det är lite drygt 20 grader, så det va väldans varmt! Så då borde jag ha bränt massor av kalorier, då kan man väll få lite godis, som belöning....

Nä men allvarligt, det är jobbigt! Och då har jag bara uteslutit godis, sötsaker i allmänhet, chips å sånt! Får se om jag överlever det här ;)


Nä nu får det va nog!

Har insett att jag verkligen har ett sjukt beroende av socker. Funderar hur jag ska göra för att lyckas! Kanske är medlemsskap i nån form av bantningsklubb bra ändå, fast jag är ju ganska snål... Och vilken metod ska jag använda mig av, eller det kanske är ganska självklart... gi eller lchf blir det ju!

Har inte ätit nått godis eller annat dåligt än idag, hinner ju ändra sig! Ska sluta skylla på nått för att slippa motionera också! Så... march ut =)


Spår...

Börjar allvarligt fundera på det här med spår... Är jag verkligen helt talanglös? Känns så iaf. Är dålig på att läsa hunden, vet egentligen inte om vare sig jag eller Robin tycker det är så speciellt kul. Fast ibland är det ju det. Ibland.

Vet inte vilken gren som passar oss!

Fanns det en soffgren, skulle vi nog lätt vinna! Spåra oss till soffan, söka oss till soffan, köra rapport mellan soffor... Ähh, bara att spåra vidare, det kanske går tillslut


Nu går det utför...

Sitter här och äter Polly, måndag förmiddag. Men gött äre! Tur att vågens batterin har gett upp... jag och batterina!

Utställningen igår gick bättre  än förra helgen! 2:a bästa tik och R-Cacib! Vad man nu ska med ett reserv cacib till ;) Ähh, huvudsaken är ju excellent och ck, eller? Tvåa är ju alltid tvåa, hahaha!


Haha, kollar på efter tio och snuskiga chihuahuaor som pissar inne, äckligt! Säger då det, småhundar kommer undan med det mesta! Hoppas inte taxar tillhör den kategorin ;)

Regnet öser ner. Lite skönt de å på nått vis! Det är därför man kommer undan med att sitta inne och packa i sig polly


:(

Känns som om jag än en gång misslyckats med mina mål i år... Lessnade liksom ur. Och när jag sen uppdaterar mig lite så känns det än värre! Fan, fan, fan

:(


Idag!

Då va helgen över igen, ja det är ju tisdag idag... Utställningsvärlden är ju en konstig värld, men det vet jag ju ;) Förra helgen BIS-4 och BIS-2, i helgen Very Good... :S Jaja, på igen bara, hahaha! Fast jag kan ta ett very good, men inte att domaren är otrevlig och hundrädd!

Hur som, idag ska jag... städa... som vanligt, lortdjur! Sen tänkte jag att jag skulle försöka byta bläckpatroner i skrivaren, sen fick jag ju abborre av Kalle igår, den måste ju tillagas =0 Sen behöver jag väll inte göra nått mer idag...


Skogsråa´s Hillevi
En bild på läckerbiten ;)


I helgen har tervprinsessan varit på utställning, det gick riktigt bra! På lördagen BIR och BIS-4 och på söndagen Godkänd extriörbeskrivning, KM-vinnare, BIR och BIS-2! Inte illa pinkat inte! Känns iaf lite surt att vi inte har de där bruksmeriterna än... Mycke vill ha mer... Hoppas på Cacib i helgen iaf ;) Och nästa! Haha


Hopp

Skulle ha tränat spår. Men det är inte så lätt att få ihop allt... eller så är jag bekväm! Jag kan ju faktiskt ta Eddie i bärselen och lägga ett spår, och sen gå det med honom i selen igen... om det passar herrn! Det vet man aldrig, han har ju humör den där ;) Och jag tror jag hellre låter bli än misslyckas, det är min akilleshäl här i  livet. Rädd för att misslyckas, men va gör det om 100 år egentligen då?

Jag har ju fortfarande nån förhoppning om att komma med på lägre spåret nästa helg! Skulle verkligen vilja bli uppflyttad till högre, så vi kan komma nån vart i utställningsringen också! Fast, ja, det är otroligt svårt med tanke på att jag avstår både platsliggningen och budföringen, men hoppet finns ju ;)


Hur svårt kan det va?

Tervprinsessan och taxdrottningen vilar. Ungen sover. Pensionärerna sussar de med. Jag är dock vaken, tror jag! Att vara 2 barnsmamma tär på en ;)

Taxdrottningen, ja. Hillevi betyder stridsmö... Och nog tar hon strid om hon behöver. Hon kom, såg och ägde! Det är taxdrottningens takter det!

Sen undrar jag hur svårt det kan vara att svara på ett mejl... tydligen väldans svårt. Mejlade en hundklubb och frågade om de tog emot efteranmälningar. Det jag ville veta va ett enkelt ja eller nej. Att inte höra av sig alls är dåligt. Tar det som ett nej då!


RSS 2.0