Projekt!

Våren är ju projektens årstid. Allt ska hända, helst nyss. Man planerar och funderar. Å har man inget så skaffar man ju sig...

Å vi hade ju inget, förutom fasaden, övervåningen, målning av både hus, ladugård och pannrum/vedbod/blivande gäststuga... hmm, fönster i ladugården, solpanelen... ja ett litet axplock vad vi borde göra.

Inte alls så farligt mycket, går ju på en semestervecka va? Hur som, sommaren är ju lång, så vi tog och införskaffade en pool också. Men, den ska grävas upp =S, för att sedan grävas ned...

Sommaren ÄR lång!


Hyllar ståndet istället...?

Varför firar vi påsk? Jo jag vet att Jesus korsfästes och på den tredja dagen uppstod, typ. Men det är ju liiite gammalt. Och alvarligt, vem är så pass kristet troende i dag... Ja ok, tradition då. Och att det är helg, röda dagar. För utan de kristna helgdagarna lär vi ju få jobba 24-7. Fast det gör man ju i mitt yrke ändå. Så varför firar vi då fortfarande påsken?

Nä, tror jag ska införa de gamla hedniska traditionerna istället. Som tur är har ju kyrkan snott alla hedniska högtidsdagar och ersatt med sina, så de infaller ju ungefär samtidigt ;) Nu är ju påsken flytande, men jag tror det är våren man firar och de bör ju vara vid vårdagjämningen, så nu ska jag fira våren, lite sent, med ändå! Sen är det bara att vänta in nästa stånd, sommarsolståndet. Midsommar =)


2+2

Det är resultatet av Tervprinsessans bäbisleverans. Lagomt. Och en till mig!? Kanske.

Blev lite glad alldeles nyss. Blev förresten lite glad härromdagen också, då deklarationen kom. Skulle få tillbaka ganska mycket på skatten! Men hur som klev jag upp på vågen nyss. Äntligen har det hänt nått. Trots allt fikande. Så ja, jag hinner knappt blinka så kanske vågen visar nått helt annat igen. Min våg har en tendens att göra så. Fel på vågen? Men det finns kanse hopp för beach 2012 ändå ;) Nu lite grötfrukost, sen blir det promme. Måste promenera minst 15000 steg för att få en aktivitetshöjning och en eventuell viktnedgång... Så är det när man vägrar gå på gymmet!


RSS 2.0