Hjälp!

Var på medarbetarsamtal igår! Det är spännande. Och man blir nästan lite sugen på att jobba. Jag ska börja jobb i mars om allt går som det ska! Men så börjar jag fudera vad jag gett mig in på??? Jobba??? Haha, naiva jag trodde ju att jag aldrig mer skulle behöva jobba! Hjälp!

Imorrn ska Sessan åka till Finland =S Hjälp! Utan matten =0 Mest nervös är jag över att hon redan har höglöpt, eller gör det nu, rättare sagt. Men jag är verkligen ingen löpexpert. Nisse va en expert. Tahmir är ju förhindrad att vara expert... men det brukar faktiskt lysa igenom just vid höglöpet, och just nu är han som en filbunke... Håller alla tummar att det går heela vägen det här!


Recept!

Sitter och kollar på en blogg om inredning, trädgård och ja allt man kan önska sig. Verkligen drömhuset! Eller är det verkligen det? Huset är som ett museum på nått vis ju... så kanske man inte vill ha det. Eller mår man bra av det? Ja jag vet då inte, mitt hus är allt annat än välstädat och matchande, även om jag försöker... har nog inte riktigt öga för det där, eller ännu mindre pengar för det!

Mormor gillade ju att baka. Det här huset gör att man gillar att baka, tror jag... Hur som så hade mormor bakat rulltårta en gång när jag kom på besök. Sån där vanlig rulltårta med... äppelmos?! Trodde jag, till jag smakade, eftersom man måste prova av alla 17 sorterna, hahaha. Det va ju punch. Punch är ju det godaste som finns. Och av en händelse hittade jag ett recept på just rulltårta med punch i. Måste bakas ju. Men först ett besök hos bästaste veterinär Gudrun, för hör och häpna, avmaskning ;) Finnarna kräver det, haha! Sen blir det ett besök på Hellgarden för medarbetarsamtal.


Löp!

Då va det dax. Den lilla tervprinsessan ska få "göra det". Ja, det är väll inte dax riktigt än, men löpet är igång! Och ändrade planer är det också. Istället för en tripp till Norge blir det en betydligt längre resa till Finland. Jag visste väll att rabiesvaccineringen skulle komm till nytta =)

Ska bli spännande! Blev mer sugen på att ta en valp efter den här kombinationen, så ja, kanske blir det en terv till, till våren. Men det är ju en hel del som ska stämma innan dess... Håller tummarna. Just nu är jag mest tävlingssugen, undrar om jag kan anmäla till lydnaden i februari, eller om det va samtidigt som nån utställning? Jaja, kanske inte går heller, beror på när finlandsresan blir av!

Nyfikna hänvisas till

wildthing.se


Jobb

Börjar bli tjatig, men... Vill jag ha ett nytt jobb? Vill ett nytt jobb ha mig? Jag vet inte, men vem vill anställa nån som är mammaledig, och tänker vara det så länge som möjligt. Eller vill jag det, vara mammaledig om jag skulle hitta ett nytt jobb? Vad vill jag då?

Ja, så länge jag inte söker något nytt jobb får jag ju aldrig veta. Men det ska ju finnas nått att söka också, eller det behövs ju inte, men jag borde veta vad jag vill...

Tror jag skanar nån form av utmaning. Men mitt jobb består ju egentligen av en stor utmaning, varje dag, varje ny kund. Men det blir nån slags vana, tråkigt. Byta jobb eller hitta utmaningen?

Vad är enklast?


Tillbaka till verkligheten...

Om det är nån som kan vara naiv så är det jag! Men vekligheten börjar komma ikapp. Snart måste jag börja jobba igen... Snart och snart är väll kanske att ta i, men det går fort när man har roligt.

Nä, det är bara att bita i det sura äpplet och gå tillbaka till jobbet, eftersom ingen gett mig ett nytt ;) Men det är ju bara att välja. Gå tillbaka och vara bitter eller att vara glad. Ska försöka vara glad.

Man har alltid ett val!


Vinter?

Ja i förrgår regn, igår sol, idag snö. Vänder fort här. Lite aprilväder liksom!

Fick mitt köksbord och stolar igår. Och vardagsrumsbord. Och ny kökslampa. Eller fick va väll att ta i... Men nöjd är jag.

Imorgon blir det en sväng till Gudrun, rabiesvaccinera Robin och Tahmir ska ha sitt chip för kemisk kastrering. Hillevi har ju börjat löpa, så risken är väll att hon drar igång Robin. Och hon ska ju paras, så då måste jag fixa vaccinationen.

Borde åka och handla, men det är ju skönt å va hemma ;)


Vår!

Eller? Hoppas alla vinterhatare är nöjda med vädret iaf. Regn och plusgrader... i januari, blä! Ja just nu är det ju uppehåll, men snart kommer det nog in ett nytt oväder, med regn och blåst.

Har just plockat bort julen. Granen åkte ut redan förra veckan. Det är så skönt att få bort julen. Känns befriande på nå vis.

Kanske blir det en sväng ner till Valbo, IKEA på em. Köpa nytt köksbord och stolar. Och med det måste jag ha ny kökslampa, och fler lampor, till fönstren. Skulle behöva ett soffbord också, hmmm, listan kan bli lång! Jaja. Köksbord och stolar iaf. Vi får se. det värsta är att man måste bygga ihop skiten...


RSS 2.0