Nyår

Ja. Nyår. Och precis som jul är jag urusel på att fira nyår också. Brukar ju vara så att jag jobbar... Och alla har liksom sina traditioner. Men det blir nog som förra året ungefär. Somnar vid 22, haha. Om inte ongen håller oss vakna då ;) Har redan hunnit med förrätt, gubbröra på vitt rostat bröd. Och huvudrätten, slottsstek, med grönsaker, potatis, sås och gele! Till efterrätt blir det citronpaj. Och sen ska vi hinna med att äta räkor också, så, jo vi somnar nog före 22.

Gott Nytt År <3


Köksplaner

Ikea. Ikea är bra. Inget fel alls på ett ikeakök. Men, ett platsbyggt kök är sååå mycket bättre! Och man kan få det aldeles exakt precis som man vill ha det. Jag SKA ha ett platsbyggt kök. Nån gång. Har ingen brådska, än.

Och det finns ju verkligen allt att få, om man vill... Trodde verkligen inte att jag ville ha fönster med innanfönster igen, men hur vackra är de inte då, nyproducerade. Ojojoj. Tur att jag har tid att planera, fantisera fram hur jag ska renovera... =)


Jul igen...

Jag vet inte varför jag håller på, men det verkar ju enkelt. Få ingredienser. Ifs hade jag inte alla riktiga... men man tager vad man haver sa Emilie och skvätte i lite Strohrom, 80 procentig, för att vara på den säkra sidan! Svalna och stelna... mmm, tog ju tid det. Ur mitt perspektiv. Allt ska gå på en grisblink, färdigt nyss. Men jag hade tålamod idag. Satte in det i kylskåpet.

Stelnat och klart! I kastrullen... Hur ser en tryffel ut då? Jaja, Jamie gjorde ju nått liknande i går, han använde sked. Jag också. Men inte fan rullar chokladen ihop sig lika fint e. Just ja, han hade ju varmt vatten också... Hmmm, hjälpte dåligt.

Skedade upp dem ur kastrullen ändå. Färdigt nyss va det ju. Formen... den är obestämbar. Men det va väll skitsamma, det är ju ändå jag som kommer trycka i mig de där chokladtryfflarna, eller vad de nu är för nått. Men de smakade ju bra, det är ju choklad!


Ute i god tid?

Nä. Fast jag hade inte en tanke på att jag skulle behöva boka ett rum, i Sandviken, eller närmare bestämt Högbo Bruk, 9 månader i förväg... Sista rummet gick igår... Ja hundfolk, galna människor!

Äntligen kanske jag kan åka på en tredagars. Sist den va i Högbo, 2006, har jag ingen aning om varför jag inte va där! I år va den i Ransäter, tänkte åka, men den va lite långt bort tyckte jag nog. Hur som så stannade jag hemma iaf. Men nästa år, då, då ska jag på tredagars! Så det så. Även om jag inte har nån hund att ställa, eller så har jag tre... vem vet. Fast det blir nog dyrt... Väldans dyrt. Får ändra skaffa ett väbetalt jobb, vinna pengar, skaffa rik karl, eller?

Skaffa husvagn då... eller tält! Kan ju vara ute i god tid med det iaf då


Obalans?

Längtar verkligen efter att få ta en detoxkur! Men så länge man ammar får man inte. Å det lär jag ju få fortsätta med till ungen är 3 känns det som. Han verkligen vägrar allt annat. Å själv känner jag mig ur balans, både fysiskt och psykiskt. Känner mig sliten. Ont i kroppen.

Du är vad du äter... mmm Känner igen mig där. Ska titta, och få lite ångest, igen.


RSS 2.0