Hjälp!

Har verkligen ångrat mig att jag anmält till Lägre spår! Inte bara ett heller, utan två :S Har ju en PMShund utan dess like... Hon är inte rolig på nått sätt nu, iaf inte när det gäller träning! Men å andra sidan är det ju bra träning för mig. Tävlandet alltså ;) Hoppas att PMShunden blir lite mer normal snart, så vi kan träna nånting iaf. Vet inte riktigt vad jag vågar göra och inte...

Det är tur att man har en snäll unge, eller är det skicklighet? ;) Men inte får jag nått vettigt utfört för det inte, haha!

Men nått jag måste ta tag i är ju att få bort bäbismagen... ojoj! Behöver gå ner 15 kg, hur jag nu ska lyckas med det! Åt nästan inget godis eller dricka under graviditeten, men nu kan jag ju, ingen halsbränna ;) Joggade/lunkade en kort sträcka i går, känndes riktigt bra! Så nu så, ingen återvändo =) Behöver ett mål bara, beach 2012 känns lite långt bort... men det kan ju ifs vara slutmålet! Måste hitta ett delmål... Jul kanske! ;) Och jag längtar efter en detoxkur, men måste vänta till jag ammat klart.

Nu blir det ett träningspass med snabeldraken :P


Infoga bildDet gick tillslut. Att ladda upp en bild, skam den som ger sig! Tänkte visa hur vackert det kan vara i slutet på april ute på Ljusnan!

Tony och jag var ute och tittade efter bäver, vi såg ingen, men vackert ute va det, och varmt!Måste ju visa en bild på Eddie och pappan också ;)


Solen försvann...

Tänkte jag skulle lägga upp lite uppmuntrande bilder en regning dag som denna, men det funkar dåligt...

Annars så har tervprinsessan börjat löpa! Har sett fram emot det... eftersom tävlingssäsongen startar igen. Fast... nu när jag verkligen kan starta... hua, får prestationsångest. Och är vi verkligen klar i lydnaden? Nja, krypet är inte klart... bara att träna på och hoppas på det bästa ;) Fast det återstår ju att se, om man kommer med!


Fredag!

Vilken dag! Fått bredband, efter 1 månads väntan! Fick det beställda kylskåpet idag också, har inte väntat så länge på det, bara det att det tog tid innan vi fick arslet ur vagnen och beställla. Så äntligen, hoppas jag, stinker det inte ur kyskåpet längre ;) Firar med att göra en blåbärspaj. Tony är ju på firmafest, så nått måste jag ju roa mig med.

Ungen har fått ett namn också. Eddie! Kortform av Edvard och betyder rik väktare. Det är bra. Namn ska ha en bra betydelse! Mitt betyder ju verksam eller flitig, och det stämmer ju till 100 % hahahaha

Men, när allt gått så bra idag, vad kommer gå snett??? :S


Träningsnarkoman?

Det kommer jag nog med all sannorlikhet aldrig att bli... Men nu har jag inget att skylla på iaf, jag har ju fått en aldeles egen appellplan =) Vad man nu ska med en sån till, egentligen ;) För det funkar ju att träna vart som helst ju! Och för de som inte vet, är en appellplan en klippt gräsmatta, typ! Men det finns en publikbänk också! Så nu är det bara ett hopphinder som jag riktigt saknar, men det kommer nog det med, hahaha!

Juli blir en lugn månad i tävlingssammanhang iaf. Augusti börjar med utställning, SBU =D Sen finns det 2 lägre tävlingar som jag ska anmäla till. Så nu är det bara att träna! Sen i september är det 4 utställningar som jag vill åka på, och förhoppningsvis är vi åtminstånne godkända i lägre spår, så vi kan börja ta cert! Men ännu hellre ska vi vara uppflyttade till högre, då kan vi få championatet också, så som sagt, bara att träna på =) Kanske det är dax att bli träningsnarkoman...


Uppdate!

Livet går sin gilla gång. Bor numer i Markmyra, känns bra, känns som hemma =) Det mesta är på plats, utom bredbandet :@

Den årlilga Alftautställningen äger rum nu, vi va dit igår! Ungen (som fortfarande inte fått något namn :/ ), fick följa med på sin första hundutställning! Förra helgen va han på hundkurs, haha! Utställningen gick ju bra för den malle liknande Robin, hon är ju totalt pälslös... Fick ett exellent, domaren ville inte ge henne ett CK pga pälsen, vilket är förståligt. Men jag kommer garanterat ställa för den domaren igen! =D

Ungen har sovit sin hela första natt i natt, mellan 24 och 7, den hoppas jag på fler nätter, även om det är helt ok att mata honom en gång under natten ;)

En liten uppdate iaf :P


RSS 2.0