=D


Kan från och med idag titulera mig som hemmansägare =D Känns bra, men konstigt, overkligt! Har ju varit där och donat ett tag. Men nu är det vårt. Häftigt! Barndomsplanen har gått som den skulle ;) Nu blir det omstart på livet på nått vis... Kommer sakna det här huset skulle jag tro, men det nya kommer bli minst lika bra! Fast det kommer nog ta längre tid än 10 år skulle jag tro... men skam den som ger sig.Värme!

Beställde mig en snäll unge, och fick det! Vad mer kan man önska sig? Ingenting! Fast, det hinner ju ändra sig... Men jag har hoppet ;)

Han heter fortfarande ungen, har inget namn än! Det kanske kommer, eller inte!

Ungen har iaf redan varit ute i skogen för hundträning, och varit på bal! Han skötte sig exemplariskt. Det känns bra. Det jobbiga är just att komma iväg, men sen går det ju bara av farten, än! Och den snälla pappan är ju hemma än också, då går ju allt lätt!

Tervprinsessan och de andra två lurvana sköter sig exemplariskt också! Men speciellet tervprinsessan, hon är ju i allra bästa ålder och har massor av spring i benen! Visst har hon fått stimulans, men kanske inte alltid så mycket som egentligen behövs... Men hon sköter ju sig bra ändå! Lite damp får man räkna med ;)

Borde ha börjat flyttpackat idag. Systeryster kom hit för just det, men, vi åt lunch och åkte och badade istället! Eller, Tony badade, jag badade hunden och Systeryster va... sällskapsdam? Är lite sur för att jag inte får bada. Gårdagen och dagen har bjudit på en enorm värme, för årstiden, över 27 grader =) Det är tur att man får vara hemma!

Ja, men jag har iaf 12 flyttkartonger, blir bra till helgen och värmen som skulle bli då =P


Leveransdatum!

I vanliga fall brukar det finnas ett leveransdatum. Men när det gäller bäbisar brukar de sällan stämma. Våran bäbis hade ju leveransdatumet 27 maj! Det datumet visste jag att det inte skulle bli. Jag gissade på ändra den 23 eller den 30! Den 23 blev det ju inte... men nästan den 30:e, sådär på 1 timme och 3 minuter försent bara. Så det får väll duga, på pappans födelsedag! Far och son på samma dag, han har tur Tony, slipper fira sin födelsedag hädanefter :PRSS 2.0