:@

Man ska inte klaga, men nu måste jag bara...
Är så less på:
Att konstant vara pissnödig
Att konstant ha halsbränna
Vara fet
Vara ful
Att inte kunna röra mig som jag vill
Att ha värk i händer och fötter
Ha ont nånstans hela tiden
Illamåendet
Hungern, men ändå inte...

Ja listan går att göra ändlös. Men det blir inte bättre för det...

:@


Bara för att man inte kan!

Just det, bara för att jag inte kan, är så träningssugen! Nu är det ju inte bara hundens fel, vädret också, så det är liksom dubbelt upp att inte kunna träna! Då blir man dubbelt så träningssugen... och på det får man brukshunden... Gah, abstinens liksom! Bra konstig man är, skulle aldrig känna så om det vore barmark och hunden frisk, antagligen inte iaf ;)

Min idol Frida Wallén ( sunbergshundtjanst.se )och hennes hund Best blev årets skyddshund! Grattis till dem! Såg dem på SM i höstas, blir tårögd nästan varje gång jag ser dem tävla, konstigt det med va? =) Men de är sååå grymma!

Jaja, måste nog drömma mig vidare ett tag till! Men lite barmark vore väll inte fel? Inte en inomhusanläggning att träna i till vintern heller...


Stackars lilla hund

Sitter och matar hunden med glass, och inte vilken glass som helst, nä just det Haägen Dazs! Men vad gör man inte för de små liven när det inte är så bra? Den lilla tervprinsessan har ju opererat halsen, är beordrad vila och glass... Om det ska fortsättas att matas med glass kanske man ska byta märke. Till och med jag tycker att det är onödigt att slösa bort god glass på hunden. För den här glassen äter ju jag ;) Det är ju tur att hon än så länge är ganska lättövertalad att ta det lugnt. Men det har bara gått 2 dagar också... hoppas hon känner sig klen i nån dag till :S

Operationen gick bra, hon blödde inget och har inte gjort det hittills heller! Så jag håller alla tummar som går, att det fortsätter att gå bra! Roligast var iaf att få höra vilken trevlig hund man har! Skönt att man inte behöver skämmas när man ska lämna in henne nån stans =) Men det är ju en trevlig hund också, världens bästa! För det mesta iaf ;) Fast jag kan nog inte låta bli att tycka synd om henne nu, och fundera om hon har ont eller om det bara är obehagligt i halsen eftersom hon dregglar och är lite orolig. Hon ville ut tidigare också, antog att hon var nödig, men det va nog snöätandet hon ville åt. Så nu fick hon glass istället =)

Dagarna har blivit så långa nu, eftersom det är ljust! Det är ju bra, men med en konvalecent hund är det ju skit samma. Känns så typiskst, att det ska bli nått så det inte går att träna! Fast å andra sidan så ligger snön meterdjup i skogen än, och det är ju den träningen jag ville åt. Spår och lite sånn "ny" träning. Lydnanden har vi ju mycket kvar på också, men  man behöver verkligen lite paus ifrån nötandet, både jag och den stackars lilla hunden!


SurPullan!

Fan va det blåser! Isvindar dessutom, inga ljumma vindar här inte! Ibland flyger det snö, eller om det bara är skräp, vem vet?, i den kalla blåsten.

Städade övervåningen igår, var duktig att både damma, och smörja in soffan bla. Sovrummets tur idag, det ångrar jag! Vill ju få det rent och fint, men det går inte att få det äckliga sovrummet rent, eller fint :( Det är nästan ett under att vi inte blivit dammallergiker i det sovrummet, risken är att jag blev det nu när jag försökte dammsuga under sängen...

Igår kom Pullan hit! Systeryster åker till Thailand i 2 veckor och då behövde hennes Pulla bo nånstans :P Men Pullan är sur, lik sin mamma... hon är inte direkt rädd, mest sur! Hatobjekt nr 1 är Brylis. Brylis är ju övertygad att Pullan kommer för hans skull, ingen har ju talat om för honnom om att hans manlighet ligger i papperskogen hos veternären, hehehe! Så Brylis jamar lite fjäskande och Pullan svarar med ett spottande fräsande och ylande likt en hel armé, kattarmé. Så går det runt... hoppas båda ger upp nått tag!

Sovrummet va det ja...


För ett år sedan...

satt vi i värmen! Närmare bestämt Ao Nang, Krabi, Thailand! Och det va varmt, väldigt varmt. Tycker inte om värme egentligen, eller det gör jag ju. Fast inte för varmt. Och inte utan pool. Det är mitt enda krav, ska det vara varmt, ska det vara pool. Och det  gäller överallt, hemma, borta, utomlands som inrikes! Då går det att vara i värmen, om man kan svalka sig. Ok, kunde inte sätta upp någon pool förra sommaren här, pga tillväxt... gräsmattsodlingen. Då fick vattenspridaren duga, det gick det med.

Igår var det vårväder, idag snöar det! Det är vår det! Så snart kanske värmen kommer, kanske redan imorgon Undrar vad jag ska hitta på då? Inte sola och bada iaf... =)


Lyxfällan?

T skottade fram delar av altanen igår! Så nu har jag en sittgrop där! Blir ju sjukt varmt i solen nu! Känns som om man gjort något bara av att vara ute i solen ett tag, trots att man bara suttit... Fast jag kanske ska vila mig i form? Eller jag vet inte, känner mig otroligt rastlös emellanåt. Järntabletterna får mig att må ännu sämre, men om jag inte äter dem blir jag trött... Undrar om Blutsaft fungerar bättre, måste nog prova. Har nog aldrig provat på så mycket läkemedel under hela mitt liv som nu, även om det är receptfria saker. Tycker ju inte om att stoppa i mig massa konstiga saker.

Beställde kläder på nätet förresten! Har ju alltid varit emot att handla på postorder, fråga mig inte varför =P Hur som fungerade det aldeles utmärkt, förutom att det tog en hel vecka att få kläderna! Så nu kanske man är fast i det träsket också... hmm, inte bra det här med att vara hemma ;) Fast ifs föredrar jag nog att åka och handla, även om jag hatar att prova... Men det är ju rätt lämpligt att klicka lite här och där och sen få hem saker, och dessutom få en faktura! Eller egentligen är det nog just den som skrämmer mig, man kan ju handla utan att ha pengar! Och vips så sitter man med i lyxfällan! Massor av prylar som är helt värdelösa, bara för att det är lätt att trycka på tangenterna. Nä, kanske man ska låta bli postordersajterna från och med nyss


Solen

Ja den sken aldeles nyss... men inte nu. Typiskt! Tänkte ta en promme i det vackra vädret, men tji fick jag! Frågan är nu om jag ska ta en promme i det dystra vädret eller vänta och hoppas på solen igen... risken är ju att man blir inne ett par dagar då!


Det blir aldrig som man tänkt sig 2

Har blivit bra i det onda =D Nice! Är ledig, ännu najsigare! Beställde en ny mottagare till parabolen, hämtade ut den på söndagen, och JAG kopplade in den aldeles själv =) Ibland är man ju teknisk. 

 Sen har vi varit på inträdesprov... Det gick ju inte så bra! Det jag va minst orolig för, det åkte vi på... Så kan det bli. Hunden som va helt skottfast, nästintill döv på MH är helt plötsligt skottberörd. Visst, det kan hända saker men det har inte gjort det vad jag vet. Åkte därför till veterinären igår. Och ja, hunden har en halsinfektion plus vaxproppar (!?) som båda påverkar hörseln negativt... Så det blev en 10 dagars penecillinkur! Och ännu en tävling åt skogen :( Skulle tävla lydnad på lördag, men så blir det ju inte då. Nu vill jag ju självklart ha en frisk hund istället för att tävla, missförstå mig rätt! Det är en hel del tävlingar häromkring, men de ligger i maj... och man vet ju aldrig hur mitt tillstånd ser ut då :S Har kollat på lägre tävlingar också, och de växer ju inte på träd direkt. En i huddik den 13/5 och en i Järvsö den 5/6, perfekta datum! Nä! Visst, det är tävlingar i augusti också, men då vill man ju vara i högre... hahaha, drömma kan man ju. För högre tävlingar finns det inte så gott om heller, närmare bestämmt en, i augusti, och då måste man ju ha blivit uppflyttad på våren... hej och hå. Mål ska man ju ha... Men det blir iallafall aldrig som man tänkt sig :P


Det blir aldrig som man tänkt sig

Första mars idag, tänk vad tiden går! Ljust ute är det också, skönt! Ja, egentligen är det bara 2 dagar till semester... men, är hemma! Har antagligen lyckats fått ett ligament att brista eller nå. Så ja, hemma och har förbannat ont. Jag som sett fram emot semester och ork till allt roligt jag ska göra ;) Nu är det föroppningsvis så att värken försvinner och jag kommer att må bra, men det känns ju lite hopplöst just nu :(

På lördag är det tänkt att vi ska göra ett inträdesprov till försvarsmakten, så jag hoppas verkligen jag är bättre till dess, mycket bättre! För jag måste åka ändå! Måste ju passa på när det erbjuds ;)

Ganska påfrestande att vara hemma, när man inte är sjuk på det viset. Idag har det ju varit strålande sol också, perfekt sparkväder! Men jag är inte så rörlig, känner mig som en 300 åring. Det som är smärtfritt är att sitta still, hur kul är det på en skala? Och tv:n har ju hjärnsläpp, så har jag tur har jag tv 4, annars är det tomt med kanler! För att läsa böcker måste jag vara mer fysiskt aktiverad, blir så rastlös och läser inte annars, utan bara ögnar igenom, hmm, ja det blir inte som man tänker sig... men pigg är jag ju iaf =D


RSS 2.0