Önskelista

Är ju för gammal för att skriva önskelista, eller? Vill iaf ha ett nytt köksbord. Ett stort. Och 6 stolar. Min enda önskan.

Fast om man ändå är i gång med önskelistan så... En ny säng skulle också behövas. En stor. 210 x 210. Lagomt. Och om jag ska ha en ny säng, måste jag ju ha ett sovrum, och en garderob. En bäddsoffa uppe i hallen behövs också. En fläkt, till köket. Eddie behöver ju eget rum.

Ja. Önskelistan är ju oändlig. Egentligen. Men jag klarar mig. Precis som det är. Känns bra att ha nått att sträva efter. Vad tråkigt det vore annars.

Men ett köksbord och stolar skulle sitta fint de...


Första advent!

Är ju som sagt inget sort fan av advent, jul... Kan tycka det är trevligt att alla ljusstakar och stjärnor lyser överallt, men, det ska ju vara snö! Massor av snö. I Ljusdal är det snö, i Huddik är det snö. Här regnar det. Hoppas att det blir snö snart. Det blir så lerigt, inne.

Hade velat varit i Lilleström i helgen... det va ju en mysig tradition det! Men men, får ju åka på Nordisk Vinnare iaf, tror jag. Med eller utan hund. Tippar på utan.

Gjorde ju pepparkaksdeg härrom dan, kanske dax att göra nått av den. Pepparkakor. Eller äta den som den är kanske, det är ju godast ;)Snö, i massor =) Och Robin


Då va det dax!

Tervprinsessans päls är överallt utom där den borde va... på henne! Blää, när en terv fäller så fäller den. Fördelen är dock att det händer endast 2 gånger per år, annars sitter den fast. Det kan man inte säga om korthåren, de fäller mer eller mindre jämt! Jag är väl medveten om att sessan fäller just vid den här årstiden, lagomt till Stora Stockholm, så hon är inte så där direkt vacker då. Ändå anmäler jag dit. Ändå blir jag lite besviken när fällningen är i gång! Hoppet är ju det sista som överger en... Jo.
.
Lunchen idag blev en hallonsmoothie, med vaniljpulver. Rätt bra grej det där med vaniljpulver tror jag!

Annars väntar en joggingrunda! Det är dax att röra på fläsket nu efter ett års uppehåll! Undrar hur långt jag orkar?


Sökträning igen!

Har tränat sök nu på em! Tycker det är grymt roligt, både jag och den galna terven! AnnaCarin och Sune va också med och tränade. Snälla Tony och Bea ställde upp som figgar! Jag är ju ganska ny inom området så man gör många misstag. Fast det är väll av dem man lär? eller hur det nu va? Ska göra en till sökruta, på barnvagnsvänligt ställe, som är större än den jag gjort nu. Ska nog markera ut mer nogrannt också, så man slipper fundera på vart figgen är så man verkligen kan göra raka skick! Och hoppas att man kan få till flera träningar! Det är ju nackdelen med söket, att man inte kan göra det själv, som med spåret. Men häest ser man ju till att nån annan lägger spåret åt en... så jaja ;)

Nä, nu ska jag göra det tråkiga... handla och städa... Tervprinsessan har ju börjat fälla, hmmm. Behövs ju dammsugas lite oftare då! Handla är ju bara såå tråkigt... men ack så nödvändig.

Så hopp i duschen med mig... man måste ju lukta bättre än jag gör nu om jag ska till stan, hahaha


Sökträning - äntligen!

Ungen växer så det knakar, tydligen. Jag märker inget, förutom att kläderna blir små! Har gått igenom alla kläder vi fått idag, det är massor =D Massor av pengar jag har fått. Evigt tacksam för det! Har packat ner de för små kläderna som ska vidare till kusinen ;)

Igår fick vi äntligen sökträna =D Tony figgade! Hade bara en figge, men söktränade iaf! Ska försöka få Tony att ställa upp fler gånger... nu när pannrummet nästan är klart! Sökträningen gick ganska bra. Övar ju fortfarande med ljud, förutom sista skicket som gick suveränt =D Men hon tyckte det va lite konstigt att köra samma sida hela tiden, haha

Försöker ju komma nån vart med lydnasklass 2 också... hmmm, vi kommer aldrig bli klar i nått nån gång. Funderar på om jag ska börja boka in en dag i veckan på Kilafors Hundhall! Så kanske det blir nått vettigt gjort. Ja, ska fundera ett tag till ;) Det är ju inget att fundera på egentligen, men man måste ju kunna lösa allt praktiskt också... haha


RSS 2.0