Va fan

Inte nog med att det är dålig tv en lördagkväll, det går i repris på söndagförmiddag också... gaa! Så mycket bättre... inte tycker jag det är nå bra e!

Men på 2 månader (10 veckor kanske, egentligen) har jag gått ner 5 kg... funderar om det är bra eller dåligt. Jag tycker det är dåligt, det går alldeles för sakta. Endast 10 kg kvar... =P Så i februari borde jag vara fit då, hahaha

Jo men man får vara glad att man går ner i alla fall! Än så länge, hinner ju ändra sig, hemska tanke!

Målar öppna spisen förresten, vit! Men det blir så intetsägande... får se hur jag ska piffa upp den ;)

Längtar till Oslo, va ett repotage därifrån på nyhetsmorgon! Är ju absolut ingen storstadsmänniska, men Oslo är litet och gulligt! Va ju dit i augusti förra året, bodde på hotell och bara myste. Ja, och va på hundutställning förståss, hahaha! Men tänk att få mysa omkring i Oslo, Akershus festning, Aker brygge, Frognerparken, Oslo City!

Ja, ska kanske få nått vettigt gjort idag, lr inte! Det är ju söndag...


Vill och vill...

Har så mycket som jag vill göra, eller vill jag? Ähh, vill att det ska vara ordnat... klart liksom! Känner mig bara lat och frustrerad i vilken ände jag ska börja!

Hur som skulle jag vilja ha en av skrubbarna målad och iordninggjord som förvaring av allt skrot man samlar på sig. Det är ju inte omöjligt att göra nu, men, det känns som om jag inte kommer mig för, måste ju plocka ur den och städa först innan jag kan måla...

Sen drömmer jag om en tvättstuga, med tummlare! Till och med en strykbräda kanske! Dit är det lite längre... har en 3 kubiks oljetank som ska bort. Och massa annat som ska göras, jaja, nån gång i framtiden så.

Skulle behöva pappa vindsutrymmena också, det blåser ju rätt in nu. Sätta upp lite lampor både där och i källaren, och liksom städa... skulle verkligen behövas... men som vanligt behöver jag en stövel i röva först, typ! Sitta här och vilja är lätt det.

Nä, börja med ett tyst projekt kanske... Tony jobbar natt i helgen, så måla öppna spisen blir det kanske. Undra om den skulle passa i svart?


Inte lätt inte =0

Har ju bestämmt mig för att dra ner på sockerkonsumtionen! Med vissa undantag:

1. Om jag bakar själv får jag äta
2. 70% mörk choklad är också tillåtet (hur ska jag annars överleva?)

Gissa vad jag gör om dagarna...


<3De trötta gamla ögonen har nu slutit sig...

Nu orkar han förhoppningsvis jaga, spåra och lapa sol igen, där borta... på andra sidan

Men det är tungt, väldigt tungt


Då va det gjort

Tiden är bokad...

Ändå funderar jag om beslutet är rätt

Fast jag vet

Det är rätt

Men så svårt


Vad ska jag bli när jag blir stor?

Eftersom jag får ångest av bara tanken på mitt jobb, måste jag verkligen hitta på nått ju! Eller så är det som vanligt, man vänjer sig sakta men säkert med tanken och det rullar på i gamla spår.

Grejjen är ju att man inte törs, fast å andra sidan vet jag ju inte va jag inte törs heller, vad ska jag bli?

Golfproffs då?

Fast det innebär ju en massa resande, det är drygt tycker jag. För man kan väll inte spela enbart i Sverige om man ska bli proffs... Fast annars är det ju närma till golfbanan, skulle kanske kunna göra en egen också!

Men, jag är för gammal, för att göra nån form av karriär! Å jag har absolut ingen lust att plugga i en evighet, för att sen kanske få ett jobb jag förhoppningsvis trivs med...

Nä, hemmafru, det är min melodi det, kanske?


Gaaaahhhh

Ångesten har redan börjat! Vill verkligen inte tillbaka till mitt jobb! Tänkte faktiskt att jag skulle jobba i februari och mars för att kunna vara hemma hela sommaren, men, jag vet inte. Blä, jag vill inte. Jag gör inget bra jobb. Och även om jag gör så bra jag kan på jobbet får det konskvensen att man är helt slutkörd när man kommer hem, och är inge rolig att ha och göra med då! Så vad ska jag göra????

Gaaaahhhhh!

Vad är det alla behöver men ingen kommit på än?...


Värt???

En del åker utomlands, andra satsar på hemmet, och en del gör allt av det! Och lite till! Jag vill åka utomlands... skulle kunna åka till Thailand igen, men helst vill jag till... ehh ja, många ställen! Brasilien, eller Amazonas egentligen! Nya Zeeland, Irland, de är väll topp listan! Fast jag vet inte ordningen, vill nog på  alla ställen lika mycket, kanske.

Men, varken Nya Zeeland eller Brasilien är ju direkt billiga, en resa går ju på sisådär minst 50000! Är det värt det? Egentligen. Ja det är ju en upplevelse! Men om jag om jag satsar de pengarna på en pool här hemma istället, då tycker folk man är knäpp... konstigt det där, hur man prioriterar


Namnad och klar!

Det är lite ångestladdat det här med namn. I allfall för min del! Har alltid haft lätt att namna saker, djur annars. Men när det gällde den egna ungen va det svårare...

Så vi, eller jag, har väntat in i det sista. Men nu så, ingen återvändo! Haha, jo då, men nu har vi gjort våra val.

Eddie Per Teyron Björklund

Haha, stackarn ;)


Svamp

I massor. Å rensa. Sen försvinner de liksom! Förvällde ett gäng, blir ju nada kvar! Sen har jag lagt ett gäng på torkning. Brukar ju inte heller bli så mycket kvar.

Rensa svamp måste ju vara bland det trökigaste som finns! Missade tom Holby City slutet pga svamprensning :0. Och Holby City, är inte det den mest dödsfalls-tätaste serien som finns. Det är ju en sjukhusserie, men de lär ju kunna operera nån och den blir lyckad, alltså patienten överlever...

Sen har vi ju Top Model... ojoj! Behöver inte säga mer.

Såå, det är bara skit på tvn om dagarna. Så egentligen borde jag inte ens sitta framför dumburken. Men hur man än gör hamnar man där, på nått konstigt vis :S

Sötsakasintaget har legat på topp i helgen! Gjorde en saffranspannkaka på lördagen och GI chokladmousse till kvällen. 4 st blev det ju, och Tony tycker inte om... hmm, jaja! Kanske blir bättre, eller?


RSS 2.0