Snart så

Måste ju skriva nån rad såhär den 29 februari. Börjar jobba extra på måndag. Funderar om att driva hunddagis här ute i skogen skulle funka.

LCHFar vidare. Promenerar längre. Hoppas på resultat. Är sugen på paj, godis... och ja allt annat jag inte "får" äta. Fast det går bättre.

Funderar vidare!


Idioter

Idag har jag nog fuskat lite... har käkat tacogratäng, med kryddblandningen på påse. Hmm. Men promenerat destå längre. Ikväll har inte sötsuget varit bättre, undrar om det beror på maten...

Väntar på dräktighetstäcken. Man kan nog få vänta. Fast jag tror och hoppas att att det blir valpar i slutet av mars!

Är det bara idioter som söker till BB? Ändå sitter jag här och glor. Fast idiot betyder ju egen egentligen. Jaja. Galet.


Dag 2

Jobbigt. Tänker på mat hela tiden. Känner ett otroligt sug. Men än så länge har jag inte ätit några kolhydrater. Eller, jo det är klart jag har, men jag har undvikit de stora posterna, som pasta, potatis, ris, bröd, socker osv. Tänk om man skulle vara allergisk mot kolydrater, finns inte mycket kvar att äta då inte... ;)

Fast jag har ätit en banan. Men jag tillåter mig själv frukt.

Funderar på vad jag ska äta härnäst, fast jag precis kommer från matbordet... Besatt eller besatt? För jag är ju inte hungrig. Bara sugen, eller det är väll hjärnan som vill ha sitt socker.

Kämpa på?


Abstinens

Men shit va jobbigt det är! Måndag = börja mitt nya liv... hmm

Den här gången provar jag LCHF... vilket jag ångrar djupt just nu. Skulle kunna äta... va fan som helst, bara det innehåller socker.

Bit ihop bara. Ska klara det.

Längtar efter en detoxkur. Det smakar ju lite sött? Jaja, dricker te så länge. Och tittar på... hmm, matlagningsprogram... smart?

Måste nog ut och jogga! Ungen somnar snart och Hillevi är barnvakt?

Dricka grädde då? Det får man! Men jag har ingen... typiskt!


Hälsinglands vackraste!

I lördags åkte vi till Näsviken för att delta i "hälsinglands vackrast". En liten enl. mig, inbördesbeundrantävling ;) En domare utser förra årets bästa utställningshund i vuxen och veteran. För att få delta måste man ha vunnit vissa saker! Man utser dessutom årets vackraste valp. Jag har inte varit med någon gång på denna tillställning pga av andra tävlingar som jag ansett varit viktigare ;) Men i år så kunde både Hilllevi, som valp och Robin som vuxen delta! Efter tävlingen är det middag också, men den deltog vi inte i eftersom Tony jobbade. Annars hade det nog varit trevligt.

Jag hade inte förväntningar all på denna tävling. Dels för att Hillevi kanske har lite för uppenbara brister och dels för att Robin är sån humörhund. Valparna började. Och vi slog ut en efter en! Tillslut va det bara 3 kvar. Hillevi och 2 andra. Ojoj tänkte jag, inte illa. Var rätt nöjd redan där faktiskt. Finalen skulle gå senare. Då va det dax för Robin. Som inte alls visade sig från sin bästa sida... som för väntat nästan. Hon blev utslagen direkt, av en MultiCh lhasa apso. Inget fel med det. Eller med Emilie=sämstförlorareihelavärlden så jo, lite sur, men ändå rätt liksom.

Finalen kom, och oj vad förvånad jag blev när domaren säger att dagens bästa valp var den korthåriga taxen =D Men historien slutar ju inte där. Bildbevis och repotage i helahelsingland.se... Fast pinsamast är väll ändå att Charlotta Sederlöv ringde och väkte mig i morse och ville ha en intervju, hahaha! Så då fick vi vara med på radio också! Fast lite roligt är det ju =P

Och husse är ju stoltast i världen =)


Wtf

Inlägget försvann, och det va oerhört viktig information jag skrivit... eller inte, men orka


Beroende?

Frågar mig om det är ett beroende eller ett bekräftelsebehov? Facebook alltså. Och bloggen. Det är nog lite både och. Facebook iaf. Bloggen kan jag vara utan, och jag får ju inte direkt nån bekräftelse av den heller. Bloggen är mest till för mig.

Facebooken va till en början bara tokerigrejjer, nånstans där man kunde vara oseriös liksom. Men som allt annat här i världen utvecklades den till något mer seriöst... på nå vis. Grejjen med fejjan va ju att Nästet skulle utbredas, hahaha!

Ja. Nä. Kollar ju på CSI också... ;)


Jobb igen...

Nu kommer det upp igen det där, jobb. Mest för pensionsålderspratet. Jag avundas verkligen de som har ett jobb som de kan tänkas ha livet ut, typ. Med mitt nuvarande jobb kan jag inte tänka mig det. Det är ju ok. Men jag vet ju absolut inte med vilket jobb jag kan tänka mig göra heller...

Ångest, igen!

Tittar på Leif och tänker att kanske ska jag efterträda honom? Och Jerzy Sarnecki är ju ingen ungdom han heller. Och det behövs nog en kvinna?

Såå... då kanske det är dax. Att sätta igång. Men jag vet inte om det är rätt heller... Undrar om det är mycket fältarbete?


Skrämmande?!

Har vart till Söderhamn en sväng idag. Jycken & co fick sig ett besök. Synd att den ligger så långt bort nu för tiden, eller det är kanske lika bra det ;) Det är halt ute, och efter 50´n så va ganska rejäl snörök, MEN det är vinter, vi bor i Sverige. Är det nått konstigt med det? Nä, det tycker jag verkligen inte. Skrämmande är det då att de behöver stänga av E4 för att rensa upp efter alla trafikolyckor. Och tågen går ju inte som de ska heller, pga av att det är kallt? Gahh. Åter igen, vi bor i Sverige, det är vinter, året är 2012... 2012!

Dessutom klagas det på att det går mycket ström nu...

Skrämmande

Imorrn blir det valp och veteranutställning i Årsunda! Förhoppningsvis. Spännande. Taxen ska debutera. Tervprinsessan tillika porrprinsessa mår gott. Jo, hon har lugnat sig lite. Men taxstackaren är offret. Spännade och se om det blir några valpar, frammåt slutet av mars? Håller mina tummar jag


RSS 2.0