I väntans tider!

Bara några dagar kvar till beräknad födelse. Spännande. Hoppas det blir nån valp till mig med. En bra, lika bra som TervPrinsessan själv, kanske lite bättre. =)

Har gett upp min diet. När den inte hjälpte på 5 veckor så tycker jag inte att det va nån mening att fortsätta. Traskar vidare istället. En bra dag är över 20000 steg. Men det är ju långt ifrån varje dag man får till det. Har fortfarande ont i låret. Men det blir absolut inte bättre av vila. Så det går nog över. Kanske. Imorgon blir det tandläkar besök. Jippi! Bara man slapp betala för plågeriet då...

Dax att ta ut brödet ur ugnen kanske =D


Flyttat :(

Den lilla tervprinsessan har flyttat. Även om det bara är för 10 veckor och jag inte alls vill ha nått ansvar för några valpar, så blir det ju tomt. Speciellt såhär första dagen. Men jag och queen Hillevi ska bli ett team i utställningsringen istället. Hur det nu ska gå till. Eller hon är ju väldans samarbetsvillig! Frågan är bara om jag kan sköta mig. Känner redan prestationsångest... Jaja, det tar ju x antal utställningar för att bli ett bra team. Fast emiliedensomärsämstaförlorlrarenever får ändå Ågren. Speciellt när man inte vet vad man har för hund i snöret. Tervprinsessan VET jag är bäst, även om inte alla domare håller med fullständigt. Men ändå vet jag vad jag har i snöret då. Hillevi är mer ett oskrivet blad, än så länge. Ja vi får väll se vad domaren i Sundsvall tycker om henne. Bra hoppas jag ;)


Total ångest

Inte nog med att jag packade i mig en hamburgare igår, Maxburgare, hot cheddar...mmm! Men bara hambugaren, märk väl, inga onödiga strips... som om det skulle göra nån nytta! Idag blev det chokladmousse, sjukt srugen. 85%ig choklad va det iaf. Men. Om jag kunde ge fan i och packa i mig sånna mängder... Den där Måtta, känner inte honom...

Men man tappar ju lätt motivationen när det inte går som man tänkt sig. Får se om jag och terven får köra Beach 2012 i riktig hårdkörning frammåt april maj sådär. Men det är ju trevligt med sällskap... Nä, nu blir det Grand Designs. Lite inspiration till inredning och dyligt är aldrig fel!


Ge upp eller inte

Dagens stora fråga. LCHF har jag följt slaviskt i 3 eller 4 veckor nu. Har varit ganska strikt enligt mig själv. Men, det händer typ inget på vare sig vågen eller måttbandet. Vad gör jag för fel? Kan kanske vara en metod som inte passar mig. Fast jag promenerar i rask takt minst 1,5 timme om dan också, tycker att nått borde ju man ha minskat. Hundarna är nöjda iaf!

Ska nog köpa min efterlängtade detoxkur och lite magtabletter, det kanske är det som fattas!


Väntans tider!

Väntar på att ungen ska somna... Men han vill inte, fast ögonen går i kors. Håller på att städa (som vanligt) i detta lorthus. Våren är verkligen inte min favorit. Har halva sängen ute på balkongen, och det blåser som f-n. Under balkongen är det lera...

Tervprinsessan har gravidsymptom, ibland. Ibland vet man inte om man inbillar sig. Men inget är väll som väntans tider... 3 veckor kvar, sen vet vi ;)


RSS 2.0