Så gick drömmen i kras...

 Inte helt kanske, men nästan :( Den ligger där och balanserar, på vippen att tippa över och kracha. Vet inte om man ska vara ledsen eller glad. Fast jag är mest ledsen, trodde verkligen inte att jag skulle vara det. Men den som lever får se, vad som händer...


Typiskt

Det är tydligen inte meningen att jag ska träna. Så fort jag kommer igång händer något, så jag lägger av :( Men jag kanske kommer igång igen, om ett tag...


Äntligen!!!!

Efter mycket blod, svett och tårar (eller kanske inte så dramatiskt ;) fick vi äntligen vårt första pris i lydnadsklass 1 idag! Kändes skönt, att allt stämmde på en och samma dag! Bra för mitt självförtroende om inte annat =) Men den lilla tervprinsessan kan ju, bara hon vill, och har alla fåren rätt placerade i hagarna, hahaha! Dessa får har ju en tendens att rymma, och då blir det kaos i den lilla tervhjärnan. Men i dag höll vi dem i chack. Så nu behöver vi aldrig mer tävla i lydnadsklass 1 om vi inte vill, men det får vi se, kan ju vara bra för mina nerver och erfarenheten att fortsätta ett tag till... Oh det vore ju roligt med en titel =P

Så nu är det appellen då... hej och hå! Ska anmäla till en tävling i november och hoppas vi kommer med och hinner träna till dess =) Känns som att det är så mycket, och dagarna blir bara kortare, fast mina lediga helger har åtminstånne blivit längre... hahahaha. Och det känns riktigt bra!  Undrar hur jag ska få dagarna att gå ihop nu, lägga spår innan det blir mörkt och köra lydnaden i beckmörker. Hellre det än tvärt om iaf ;) Jaja det löser sig nog det med!

Tävling

Imorgon är det lydnadstävling! Kul! Är riktigt taggad! Sist jag anmälde va ju till Järvsö i juli, då löpte hon... sen  va det stiltje på både tävlingsfronten och mig. Hittade 2 appelltävlingar som jag anmälde till nu, en förra veckan och en idag. Men eftersom hon har varit sjuk har jag ju inte tränat, så jag har hoppat båda tävlingarna. Men i morgon är vi anmälda till lydnad iaf. Hoppas jag fortfarande känner mig taggad imorgon bara ;) Och hoppas hunden känner sig taggad!

Eftersom jag inte va på appellspår idag åkte jag till Gävle. Vi behövde utebelysning. Så vi inhandlade det och åkte vidare mot Valbo, tittade in på Mimmis jobb på Jennys Hund och Katt. Käkade, och gick sedan in på ikea, utan att handla, inte en enda pinal =0, skrämmande, undrar om man börjar bli sjuk eller nå ;) Gick igenom köpcentret också, men tycker inte jag behöver något, eller jo, kläder behövs ju alltid, men det ska ju passa å!

Har ju blivit ovanligt morgonpigg efter detoxkuren. Idag vaknade jag 7.15, så det va bara att kliva upp det! Men å andra sidan är jag otroligt kvällstrött också, skulle helst lägga mig 20.00, så jag vet inte jag, vad som är bäst!

Helgen är över

Blev en bra helg trots att den inte blev som jag tänkt mig från början! Var ledig på fredagen, skönt! Fixade med småsaker och var till vererinären med Nils och Robin. Nils va dålig i magen och Robin döv... typ iaf ;) Hade så mycket lort i öronen sen öroninflammationen så hon hörde lite dåligt :S Nils fick flagyl för att se om det hjälper, och han är bättre!

På lördagen va det ju meningen att jag skulle ha debuterat i apellklass spår... men som skrivet, Robin har haft både öroninflamation och en halsinfektion, så vi har inte tränat, alls :( Men i stället va jag med mina systrar hos mormor och plockade saker, som vi ville ha! Tycker det är spännande att rota i gamla saker, fast mest spännande va det att, i huvudet, inreda huset, hahahaha. Men hua vad mycket jobb det är där, får se vad som händer. Självklart beror det på vad det blir för pris, men också, hur mycket man måste göra på huset. Kan ju säga att hela huset borde tillläggsisoleras och brädfodras, eftersom kallskrubbarna är verkligen kallskrubbar, med bara ytterpanelen som vägg...

Söndagen bjöd på utställning i Ljusdal, glömde dock att anmäla till lydnden i år, fast tur va väll det, men man blev sugen när man va där ;) Tur att jag ska tävla till helgen :) Men då har jag säker ångrat mig, hehehe! Utställningen gick bra iaf, ifs va Robin ensam i rasen, men hon blev BIR =D. Sen va det dax för KM i utställning där vi kom 2:a, slagen av Anna och Jolie! Sen kom BIS finalen, där vi slutade som BIS-R!!! Så det har varit en bra helg! Hoppas att nästa helg blir minst lika bra ;)


Lycka!

Hade en riktigt lyckans dag igår! Ikea 2 gånger på samma dag! Det är riktig lycka det ;) Även fast jag inte behövde handla något är det alltid roligt på ikea. Och man hittar alltid nått att handla, och hittar man inget (vilket inte är troligt ;)) så blir man alltid inspirerad till något.

Eftersom jag inte skulle handla, gick jag runt och blev inspirerad. Mest av min syster, som skulle ha ett skoskåp. Kom på att jag skulle kunna göra om min värdelösa garderob i hallen till just ett skoskåp! Plus att den trasiga hatthyllan skulle kanske bytas ut, mot något enklare.

Så idag har jag rivit ner hatthyllan... sen blev det just inte så mycket mer, typiskt mig, riva det kan jag, men är inte så bra att slutföra det jag börjat med... Men jag är lycklig ändå jag!


Gift

Och då menar jag gift som i beroende, inte äktenskapet, fast det är ju kanske en form av beroende de med, va vet jag. Hur som, så har min nya drog, istället för tobak, och alkohol, med reservation för eventuella återfall lite nu och då, blivit att jogga. Kallar det för jogga än så länge, för det vore synd att kalla det springa, eller löpa ;) Fast jag gruvar mig lika varje gång innan jag beger mig ut på joggingrundan. Runda är det ju oftast inte heller... har ju lite dåligt med sånna vägar häromkring. Har en kort runda på ca 1.6 km, den har jag som mål att komma runt på 9 minuter! Å det är lååångt dit, innan jag är nere på 9 minuter. Men det är ju bara att kämpa på! Den längre ickerundan har jag inte mätt än, kanske den är på ca 4 km, men har inte kommit på nån tid där än då, rimligtvis kanske det bode gå på 20-23 minuter, jag vet inte ;) Tiden nu är nog 35 minuter, men då går jag till och från halva sträckan, vägen hem. Men ska nog orka springa den med snart å =D Rom byggdes ju heller inte på en dag!

Mitt andra gift är ju mina tatueringar. Ska bygga ut den jag har på ryggen, fast jag vet inte med var än. Men jag har kommit på att jag vill ha en på handleden, det tror jag blir bra! Vet inte exakt vad det blir men jag har åtminstånde en idé på hur det ska se ut, på ett ungefär. Behöver bara en konstnär, eller möjligtvis tatuerare, som ritar den åt mig :P

Kankse kanske, blir det IKEA i helgen, det är nog mitt tredje och sista gift här i livet, eller jag får ju inte glömma hundarna, det giftet vill jag aldrig av med!


utmaningar??

Vill gör nått spännande... fast vet inte vad. Känner för att göra nått... galet! Hmm, kanske måste ta mig en joggingrunda, för att lugna mig lite. För se om känslan sitter kvar sen


vackra saker blir man glad av...

Höst

Har varit till frissan idag! Det är grejjer de, så härligt att få lite ompyssling, prata lite skit och bli av med alla gråa hår =) Så nu känner man sig lite fräch igen, ända tills imorrn, när man måste fixa håret själv... Då är det helt plötsligt inte lika roligt längre! Jag är ju helt värdelös på att fixa hår, sminka mig, hitta kläder osv. Men va gör de om hundra år! Härligt är det med höst iaf. Hösten är min på nyttfödelse! Därav all min energi till massa saker just nu, men jag vet, snart tar energin slut. Men man ska ju se det positivt, så den kanske håller i sig läänge nu ;) Hoppas på det, så kanske mitt joggande kan fortsätta ett tag till. Så långt att jag hinner få kondition och vilja behålla den, det vore nått de! Ja jag hoppas på en lååång fin höst jag!!!


Detox

Har överlevt morgonen, fick ju mig en fylla också ;) Doktorn va en farbror, mindre trevlig också dessutom! Faktiskt gick det ganska bra, det va ju ingen trevlig upplevelse, men jag hade nog förväntat mig värre. Så jag skulle kunna göra om det, om jag måste ;) Fick ju en skvätt lugnande, det va en groggy upplevlse, känner nog av det än. Borde ju vara så, eftersom jag inte får köra bil på 24 timmar, hahaha! Så idag har jag belönat mig många gånger, dels med en billig fylla på sjukhuset, sen shoppade jag nya skor (träningsskor :P), och ett par joggingbyxor. Avslutade shoppingrundan med att köpa en detoxkur, så nu jävlar, ska jag bli pigg! Har inte provat detoxkur nån gång förr, systeryster sägar att man inte får röka/snusa, dricka alkohol, eller kaffe då, så jag har hoppat kuren! Men nu är jag mogen ;) Har ju slutat med tobak, alkohol och kaffe... hahaha! Nä, ska nog ta mig en tur med dammsugaren, när jag ändå inte får köra bil... hehehe


RSS 2.0