SurPullan!

Fan va det blåser! Isvindar dessutom, inga ljumma vindar här inte! Ibland flyger det snö, eller om det bara är skräp, vem vet?, i den kalla blåsten.

Städade övervåningen igår, var duktig att både damma, och smörja in soffan bla. Sovrummets tur idag, det ångrar jag! Vill ju få det rent och fint, men det går inte att få det äckliga sovrummet rent, eller fint :( Det är nästan ett under att vi inte blivit dammallergiker i det sovrummet, risken är att jag blev det nu när jag försökte dammsuga under sängen...

Igår kom Pullan hit! Systeryster åker till Thailand i 2 veckor och då behövde hennes Pulla bo nånstans :P Men Pullan är sur, lik sin mamma... hon är inte direkt rädd, mest sur! Hatobjekt nr 1 är Brylis. Brylis är ju övertygad att Pullan kommer för hans skull, ingen har ju talat om för honnom om att hans manlighet ligger i papperskogen hos veternären, hehehe! Så Brylis jamar lite fjäskande och Pullan svarar med ett spottande fräsande och ylande likt en hel armé, kattarmé. Så går det runt... hoppas båda ger upp nått tag!

Sovrummet va det ja...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0